Vepsäläinen 201123

Vepsalainen Black Week -kampanja email

Vepsäläinen kalastaa Black Weekillä

Katsotaanpa, miten voimme kehittää sähköpostikampanjaa Eugene Schwartzin “Breakthrough Advertising” -kirjan oppeja soveltaen.

Alkuperäinen Sähköposti

 1. Aiherivi: “Kaikkien aikojen Black Week -tarjoukset!”
 2. Otsikko ja teksti: “Kaikkien aikojen Black Week nyt verkossa ja myymälöissä! Lisäsimme tuntuvia tarjouksia Black Weekin kampanjoihin, joista parhaat viedään päältä jo ennen perjantaita. Tartu tilaisuuteesi tehdä hankintoja edullisemmin kuin ennen ja hyödynnä joustavat maksutapamme *, joilla ostokset voi hoitaa pienemmissä erissä ilman lisäkuluja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi himoittu design-klassikko n. 100 €/kk? Nämä ja paljon muita etuja nyt Black Weekilla!”

Ehdotukset ja Muutokset

Aiherivi

 • Ehdotus 1: “Älä Ohita: Vepsäläisen Black Week – Eksklusiiviset Design-Aleet!”
 • Ehdotus 2: “Black Weekin Huipputarjoukset – Vain Vepsäläisellä!”
 • Ehdotus 3: “Black Weekin Design-aarteet Odottelevat Sinua Vepsäläisellä!”

Otsikko ja Teksti

Schwartzin opetuksia soveltaen, korostetaan asiakkaan odotuksia ja tehdään tarjouksesta houkuttelevampi:

 • Ehdotus 1:

  • Otsikko: “Black Weekin Design-löytöjä, jotka Säväyttävät – Vain Vepsäläisellä!”
  • Teksti: “Olemme keränneet vuoden houkuttelevimmat design-helmet Black Weekiin. Löydä unelmiesi huonekalut uskomattomin alennuksin – ennen kuin ne katoavat! Nauti lisäksi mukavista maksuehdoista, joiden ansiosta voit maksaa ostoksesi pienissä erissä. Esimerkiksi suositut design-klassikot alkaen vain 100 €/kk. Tutustu nyt ja säästä suuresti!”
 • Ehdotus 2:

  • Otsikko: “Tämä Black Week Jää Mieleen – Vepsäläisen Ainutlaatuiset Tarjoukset!”
  • Teksti: “Black Weekillä meillä on jotain erityistä sinulle: valikoima suunnittelijoiden mestariteoksia uskomattomin alennuksin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta uudistaa kotisi tyyliä. Joustavat maksuvaihtoehdot tekevät ostamisen helpommaksi – hanki nyt, maksa myöhemmin. Tutustu tarjouksiimme ja löydä se täydellinen kappale kotiisi!”
 • Ehdotus 3:

  • Otsikko: “Black Weekin Parhaat Design-löydöt – Vain Vepsäläisellä!”
  • Teksti: “Nyt on aika hyödyntää vuoden parhaat tarjoukset! Upeita design-huonekaluja, jotka herättävät kateutta, nyt poikkeuksellisin hinnoin. Älä missaa tilaisuuttasi päivittää kotisi ilmettä. Meiltä löydät myös kätevät maksutavat, jotka mahdollistavat unelmiesi toteuttamisen. Tutustu valikoimaamme ja tee löytöjä

Otsikko ja Teksti

Schwartzin opetuksia soveltaen, korostetaan asiakkaan odotuksia ja tehdään tarjouksesta entistäkin houkuttelevampi:

Vaihtoehto 1:

Otsikko: “Black Weekin Design-löytöjä, jotka säväyttävät – vain Vepsäläisellä!”

Teksti: “Olemme keränneet vuoden houkuttelevimmat design-helmet Black Weekiin. Löydä unelmiesi huonekalut uskomattomin alennuksin – ennen kuin ne katoavat!

Nauti lisäksi mukavista maksuehdoista, joiden ansiosta voit maksaa ostoksesi pienissä erissä. Esimerkiksi suositut design-klassikot alkaen vain 100 €/kk. Tutustu nyt ja säästä suuresti!”

 

Vaihtoehto 2:

Otsikko: “Tämä Black Week jää mieleen – Vepsäläisen ainutlaatuiset tarjoukset!”

Teksti: “Black Weekillä meillä on jotain erityistä sinulle: valikoima mestarisuunnittelijoiden klassikkohuonekaluja uskomattomin alennuksin. Älä tätä mahdollisuutta päivittää kotisi tyyli. Joustavat maksuvaihtoehdot tekevät ostamisen helpommaksi – hanki nyt, maksa myöhemmin. Tutustu tarjouksiimme ja löydä se täydellinen huonekalu kotiisi!”

Vaihtoehto 3:

Otsikko: “Black Weekin Parhaat Design-löydöt – Vain Vepsäläisellä!”

Teksti: “Nyt on aika hyödyntää vuoden parhaat tarjoukset! Upeita design-huonekaluja, jotka herättävät kateutta, nyt poikkeuksellisin hinnoin. Älä missaa tilaisuuttasi päivittää kotisi ilmettä tähän hintaan. Meiltä löydät myös kätevät maksutavat, jotka mahdollistavat unelmiesi toteuttamisen. Tutustu valikoimaamme ja tee löytöjä, jotka kestävät aikaa.

Miljoona lähetettyä emailia päivittäin. Luomme, muokkaamme, kommentoimme asiakkaidemme markkinointiviestin.

Emailmarkkinointi on markkinoinnin kuningaslaji – tilaa sinäkin päivittäinen annoksesi omaan postiisi:)

30 minuutin maksuton möte emailasioistasi:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *