Finnish Design Shop 211123

Finnish Design Shop 21.11.23 / Black Friday -kirje

Tänään pureudutaan designhuonekalujen verkkokauppajohtajan Finnish Design Shopin BF-uutiskirjeeseen. Otsikkorivi lupaa seuraavaa:

String Furnituren tuotteet –15 % | Katso kaikki Black Friday -tarjoukset!

Uutiskirjeen screenshottien jälkeen pääset lukemaan analyysimme:)

Otsikkorivi: “String Furnituren tuotteet -15 % | Katso kaikki Black Friday -tarjoukset!”

Finnish Design Shopin sähköpostin otsikko “String Furnituren tuotteet -15 % | Katso kaikki Black Friday -tarjoukset!” on tehokkaasti rakennettu B2C-myyntikampanjaa varten, erityisesti Black Fridayn kaltaisen merkittävän myyntitapahtuman yhteydessä. Puretaan se Eugene Schwartzin “Breakthrough Advertising” -kirjan periaatteiden pohjalta:
 
Selkeys ja suora tarjous: Aihe on selkeä ja suoraviivainen. Siinä ilmoitetaan 15 prosentin alennuksesta String Furniture -tuotteista, mikä herättää välittömästi designhuonekaluista kiinnostuneiden potentiaalisten asiakkaiden huomion. Tämä vastaa Schwartzin korostamaa selkeyttä tarjouksen välittämisessä.
 
Kiireellisyys ja merkityksellisyys: Maininta mustasta perjantaista luo tunteen kiireellisyydestä ja ajankohtaisuudesta. Musta perjantai on laajalti tunnustettu suurten tarjousten ajankohdaksi, joten asiakkaat avaavat sähköpostiviestin helpommin odottaen merkittäviä säästöjä.
 
Brändin tunnettuus: “String Furnituren” käyttäminen otsikkorivillä edistää brändin tunnistettavuutta. String Furniture on tunnettu tuotemerkki design-piireissä, ja sen mainitseminen voi houkutella tuotemerkin faneja tai niitä, jotka haluavat omistaa design-huonekaluja.
 
Kutsu tutustumaan lisää: Aihealueen jälkimmäinen osa “Katso kaikki Black Friday -tarjoukset!” tarkoittaa suomeksi “Katso kaikki Black Friday -tarjoukset!”. Tämä kutsuu lukijaa tutustumaan muuhunkin kuin vain korostettuun alennukseen ja ehdottaa useita tarjouksia, jotka saattavat kiinnostaa. Se on tehokas tapa kannustaa syvempään sitoutumiseen sähköpostin sisältöön.
 
Kieli ja sävy: Sävy on suora ja informatiivinen, mikä sopii hyvin B2C-yleisölle, joka arvostaa suoraviivaisuutta myyntiviestinnässä.
 
Parannusehdotukset:
Vaikka nykyinen otsikkorivi on tehokas, tässä on kolme vaihtoehtoista lähestymistapaa, joissa voidaan ottaa huomioon enemmän Schwartzin periaatteita:
 
Uteliaisuuteen perustuva:Löydä ennennäkemättömiä Black Friday -tarjouksia String Furniturelta – säästä 15 % nyt!“. Tämä lähestymistapa lisää uteliaisuuden ja yksinoikeuden elementin, sillä se viittaa siihen, että tarjolla on erikoistarjouksia, joista lukija ei välttämättä ole tietoinen.
 
Hyötylähtöinen:Sisusta ja tehosta tilasi String Furniturella – ekslusiivinen -15% alennus Black Fridayna!” Tässä otsikkorivissä keskitytään huonekalujen ostamisesta saatavaan hyötyyn (tilan muuttaminen), mikä on voimakas motivaattori kuluttajapsykologiassa.
 
Henkilökohtainen kosketus:Hyödynnä alennukset String-huonekaluista – vain Black Friday -hintaan!” Tämä versio antaa henkilökohtaisemman kosketuksen, jolloin lukija tuntee saavansa erityisen, rajoitetun ajan tarjoaman tilaisuuden.
 
Jokaisella näistä vaihtoehdoista pyritään lisäämään sitoutumista hyödyntämällä uteliaisuutta, korostamalla hyötyjä tai lisäämällä henkilökohtaista kosketusta, jotka kaikki ovat tehokkaan mainostekstien kirjoittamisen keskeisiä strategioita.
 
Katso alkuperäinen email täältä >>

Otsikko ja leipäteksti

Otsikko: “BLACK FRIDAY String Furniture 15 %.”
 
Välitön huomio: Näin hyödynnetään välittömästi tapahtuman laajalle levinnyttä tunnettuutta myyntien ja alennusten osalta. Tämä herättää todennäköisesti tarjouksia etsivien asiakkaiden huomion.
 
Selkeä tarjous: Maininta “String Furniture -15 %” on selkeä ja ytimekäs, mikä viittaa suoraan tarjoukseen. Se kertoo asiakkaille täsmälleen, mitä odottaa, mikä on Schwartzin mainonnan selkeyttä korostavan periaatteen mukaista.
 
Kopiotekstin analyysi:
Tuotteen houkuttelevuus ja kuvaus:
 
Kuvaileva ja vetoava: Kuvaus String System -järjestelmästä “designklassikkona”, joka “ratkaisee tyylikkäästi kodin säilytysongelmat” eri huoneissa, on hyvin houkutteleva. Se antaa kuvan tuotteen monipuolisuudesta ja tyylistä, jotka ovat keskeisiä tekijöitä designhuonekalujen ostopäätöksissä.
Laaja käyttöalue: Maininta sen soveltuvuudesta lähes kaikkiin talon huoneisiin laajentaa tuotteen vetovoimaa laajempaan yleisöön.
Erityiset tarjouksen yksityiskohdat:
 
Selkeät alennustiedot: Tarjous 15 prosentin alennuksesta kaikista String Furniture -tuotteista 27. marraskuuta asti on suoraviivainen, ja siinä annetaan kaikki olennaiset tiedot tiiviisti.
Kehotus toimintaan: Asiakkaita kannustetaan “hyödyntämään String-etu nyt”, mikä on vahva kehotus toimia. Se herättää välittömän reaktion, mikä on tehokasta myyntiin tähtäävässä tekstissä.
Kätevyyden korostaminen:
 
Maininta “tilaa nyt ja saat ikivihreän säilytysjärjestelmän kätevästi kotiovellesi” korostaa kätevyyttä, joka on merkittävä myyntivaltti verkkokaupassa.
Poissulkemislauseke:
 
Alaviite “*Etu ei koske Museum-sarjan tuotteita” (Tarjous ei koske Museum-sarjan tuotteita) on tärkeä asiakkaiden odotusten hallitsemiseksi ja avoimuuden säilyttämiseksi.
Parannusehdotukset:
Vaikka nykyinen teksti on tehokas, tässä on kolme mahdollista parannusta tai vaihtoehtoa, joissa sovelletaan Schwartzin periaatteita:
 
Korostetaan ainutlaatuisuutta: “Tänä Black Fridayna voit omistaa palan muotoiluhistoriaa! 15 % alennus String-huonekaluista – jossa eleganssi kohtaa toiminnallisuuden.”. Tässä vaihtoehdossa korostetaan “palan designhistoriaa” omistamisen ainutlaatuista arvolupausta ja vedotaan asiakkaiden yksinoikeuden ja laadun haluun.
 
Lifestyle-integraatio: “Muuta kotisi String Furniturella: Black Friday Exclusive – 15 % alennus! Tee jokaisesta huoneesta tyylin heijastuma.” Tämä lähestymistapa yhdistää tuotteen ajatukseen oman asuintilan muuttamisesta ja vetoaa tunnepohjaiseen näkökulmaan, joka liittyy kodin muuttamiseen henkilökohtaisemmaksi ja tyylikkäämmäksi.
 
Kiireellisyys ja niukkuus: “Rajoitetun ajan tarjous tänä Black Fridayna: Saat 15 % alennuksen String-huonekaluista – paranna kotisi toimivuutta ja designia! Tarjous päättyy 27.11.” Tässä keskitytään tarjouksen rajoitettuun luonteeseen, mikä luo kiireen ja niukkuuden tunteen, mikä voi kannustaa nopeampaan päätöksentekoon.
 
Jokaisella näistä vaihtoehdoista pyritään joko korostamaan ainutlaatuista arvolupausta, luomaan syvempi yhteys elämäntyyliin liittyviin pyrkimyksiin tai luomaan kiireellisyyden tunnetta, jotka kaikki voivat lisätä kampanjan tehokkuutta.

Miljoona lähetettyä emailia päivittäin. Luomme, muokkaamme, kommentoimme asiakkaidemme markkinointiviestin.

Emailmarkkinointi on markkinoinnin kuningaslaji – tilaa sinäkin päivittäinen annoksesi omaan postiisi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *