Mikä Webseller?

Lyhyesti Webselleristä

Websellerin takana on digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan moniottelija Pasi Sipilä. Keskitymme kannattavaan myynnin kasvattamiseen. Asiakkainamme on erikokoisia yrityksiä (lv miljoonasta sataan miljoonaan). Kasvatamme verkkokauppaa asiakkaillemme Ranskassa, Briteissä, Puolassa, Balttiassa, Ruotsissa ja tietystikin Suomessa.

Palvelumme soveltuvat parhaiten verkkokaupoille joiden myynti on minimissään 3-400.000 euroa vuodessa. Palvelumme ovat maksullisia, mutta verkkosivuillamme ja uutiskirjeissämme saat vinkkejä, joita sinun kannattaa hyödyntää omassa verkkokaupassasi.

Suurin intohimomme on myynnin kasvattaminen ja markkinoinnin skaalaaminen kannattavasti. Tiimistämme löytyy asiantuntijoita jokaiselle verkkokaupan osa-alueelle. Tunnemme woocommercen ja shopify -alustat kuin omat taskumme. Tiedämme miten myyt enemmän.

Enemmän myyntiä

Verkkokaupan skaalaus on matematiikkaa ja logiikkaa yhdistettynä myyvään markkinointiin. 25% enemmän sivukävijöitä ja verkkokaupankonversio prosentista 1,25%:iin = 56,25% enemmän ostotapahtumia! Jos vielä nostetaan 15% keskiostosta lopputulos on vajaa 80% kasvu!